Idrætsliv, skole og natur

Jacob Kamper

Idrætsliv

Jeg vil kæmpe for, at vi får optimale idrætstilbud i Vordingborg Kommune. Både i forhold til bredde- og eliteidræt skal vi udvikle og bevare gode faciliteter til gavn for fællesskab og fysisk sundhed.

Skole

Jeg vil arbejde for, at vores børn udvikler sig optimalt i skolen. Et fortsat fokus på glæde, trivsel og medbestemmelse giver både elever, medarbejdere og forældre motivation til udvikling og lyst til at lære.

Et godt sted at være – er et godt sted at lære.

Natur- og kulturliv

Jeg vil kæmpe for at bevare og udvikle vores fantastiske natur og kultur. Vi skal fortsat sikre, at vores natur- og kulturliv er bæredygtigt og giver alle mulighed for unikke oplevelser.

Vores natur og kultur giver glæde og energi, og er et vigtigt argument for mange tilflyttere til at vælge netop vores område.

Brug din stemme

Du kender mig måske som deltager, hjælper eller træner fra en forening eller andre aktiviteter i dit nærområde. Jeg er et aktivt mennesker, og jeg mener, at samarbejde – og mellem borger og politiker – giver den bedst mulige løsning for alle. Jeg stiller op for at lytte til og inddrage din holdning og mening – Det er dit valg!

Privat

Jeg er 48 år og bor i Nyråd med min kæreste og vores søn.

Jeg har været aktiv i blandt andet Vordingborg Volleyball, fodbold i Nyråd IF og er i dag aktiv i Theisens Papirværk, Vordingborg Tennisklub og motionsklubben på Københavnsvej.

Jeg er uddannet lærer, men arbejder nu som uddannelsesvejleder i Guldborgsund Kommune, hvor jeg blandt andet er tillidsrepræsentant og national repræsentant.

Jeg bruger min fritid på min familie, hus og have, lokalpolitik, naturen (især omkring Theisens papirværk), fitness og motion, tennis, min søns fritidsinteresser og lokale idrætsbegivenheder.